Presentkort hemstädning med rutavdrag

Presentkort hemstädning

Bokahem™ samlar professionella städföretag på ett ställe och hanterar 1000-tals bokningar. Mottagaren väljer valfritt företag och tjänst, och kan själv boka den tid som passar bäst direkt online via Bokahem.se.

Är du ett hemserviceföretag och vill erbjuda ditt eget presentkort till dina kunder? Besök då vår systersajt SmartaPresentkort och skapa ditt eget presentkort på direkten.

  Välj belopp

  För ett hushåll på 100-150 kvm tar fönsterputsning ca 2-3 timmar, en återkommande veckostädning ca 4-5 timmar, en grundlig storstädning ca 12-15 timmar och en flyttstädning ca 15-20 timmar.

  Med rutavdraget blir värdet dubbelt! Vår hantering av rut och rot är unik och godkänd av Skatteverket. T.ex. ger ett belopp på 2 000kr ett värde av 4 000kr och räcker till cirka 8-10 timmar städning.


  Leverans

  Ange din mejl dit presentkortet kommer att skickas:

  Betalning och villkor

  Payer checkout presentkort med swish och kreditkort

  Presentkort direkt via mejl

  Presentkortet skickas till din mejl direkt efter genomförd beställning.

  Nykundsrabatt upp till 50%

  Mottagaren får ofta nykundsrabatt från det valda städföretaget. Nedan ett exempel i Stockholm för veckostädning.

  Skapa eget presentkort

  Är du ett städföretag och vill erbjuda dina kunder ditt eget Presentkort med rutavdrag?

  Besök vår systersajt Smarta Presentkort och skapa ert eget presentkort på några minuter med er logo. Enkelt att lägga på er egen hemsida med hela flödet klart inklusive betalning och inlösen. Godkänt av Skatteverket för rut- och rotavdrag.