Skip to main content

Hur skulle en kund vilja boka hemservice?

62%* vill boka på kvällar och helger utanför arbetstid

*statistik från Bokahem™

Bokningar gjorda med Bokahem bokningsassistent 2022

Nu är det möjligt!

Bokningsassistent logga

Bokningsassistenten bygger på avancerad funktionalitet och logik och har samma bokningsmotor som Bokahem. Allt med syfte att erbjuda kunden ett smidigt sätt att boka och Er en helt automatiserad schemaläggning.

Bokningsassistenten anpassas efter er grafiska profil och ni styr exakt vilken typ av tider som skall vara bokningsbara. Personal prioriteras efter era villkor och tar hänsyn till restid (bil eller kommunalt), bokningsgrad m.m. Möjlighet till avancerade rabatt-upplägg för att t.ex. optimera tider ni har svårt att bli av med. Erbjud nykundsrabatt. Sedan skapas allt automatiskt i Timewave, ärende, arbetsorder och kund.

”Vi är super nöjda! Har minskat min stress med typ 60% då folk ringer 24/7 och nu slussar jag dom bara till hemsidan, jätte skönt!”
Mikaela Wigert, Stodona AB

”Det är smidigt och enkelt för både kunderna och för oss som leverantör. Vi är väldigt nöjda!”
Ola Hanson, Svenska hem och städ (SHOS AB)


Perfekt att kombinera med era kampanjer!

Kunden bokar själv

Kunden väljer tjänst

Kunden matar in sitt postnummer, tjänst och storlek på hemmet och får direkt svar att ni är aktiva i området.

Kunden får lediga tider presenterade.

Bokningsassistenten ”pratar” automatiskt med TimeWave och går igenom anställda, restider, bokningsgrader, tidkalkylatorn, rabatter, ob-tillägg, priser mm och presenterar lediga tider som är optimerade för att passa er bäst.

Summering av beställning

Kunden väljer själv en ledig tid och får allt summerat.

Kunden matar in information om uppdraget, nycklar och sms-påminnelse, och kan även mata in sitt personnummer och få sin adress hämtad från folkbokföringen.

Bekräftelsemejl, kund och bokning skapas automatiskt i TimeWave!

Bokningsassistenten skapar automatiskt bekräftelsemejlet till kunden. Och kund, arbetsorder och ärende i TimeWave med all relevant information.

Den magiska bokningsassistenten jobbar åt er!

Bokningsassistent admin gränssnitt

Allting går med automatik. I erat eget admin-gränssnitt kan ni se statistik. Ni kan göra inställningar för till exempel restid om era anställda reser via bil eller kommunalt,  om ni vill ha högre pris på fredagar och rabatterat pris på måndagar, eller ändra något annat.

Jämförelse

Bokningsassistent jämfört med webshop

Eftersom det finns webbsidor som påstår sig erbjuda en bokningsfunktion är det viktigt att förstå skillnaden. Ovan är några funktioner som skiljer sig åt.