Skip to main content

Vanliga frågor om städning

Vanliga frågor om städning via Bokahem

Efter jag bokat en städning på Bokahem vad händer sen?

När du har gjort en bokning får du en bekräftelse via mejl med din bokningsinformation och tydlig information om vad som är ditt ansvar och vad som är företagets. T.ex. vid en flyttstädning behöver det vara undanplockat och företaget har med sig allt material medan det ofta är du själv som står för material vid en återkommande hemstädning.

Inom en dag kontaktar företaget dig för att gå igenom eventuella frågor och speciella önskemål. Har du valt sms-påminnelse kommer den till din mobil dagen innan tjänsten ska utföras.

Hur gör jag med nycklarna vid en hemstädning?

Efter att du har valt städföretag och bokat tid får du svara på några frågor om uppdraget och hur du vill göra med nycklarna. Du bestämmer själv om du vill vara hemma när företagets personal kommer eller om du vill bli kontaktad och bestämma hur överlämningen ska gå till. Städbolaget kontaktar alltid dig efter en bokning för att säkerställa om du har några frågor eller kommentarer.

Hur vet ni vilka städföretag som är verksamma i mitt område?

Vårt systerföretag TimeWave AB har det marknadsledande affärssystemet som används av städföretag. Vi har gjort en integration mellan Bokahem och TimeWave och kan på så vis se alla bokningar, lediga tider och var personalen befinner sig. När du anger ditt postnummer letar vi fram tidsluckor som passar dig när ändå företaget är nära ert hushåll, ofta med en CO2-prisrabatt. En situation som alla tjänar på.

Vilka är det som utför städningen?

De företag som utför tjänsterna är utvalda professionella företag som använder sig av TimeWaves affärssystem. De ska ha goda kundreferenser och värna om långsiktiga kundrelationer. Företagen står under kontinuerlig granskning av oss och har bra omdömen.

Gemensamt för alla utvalda företag på Bokahem är att de vid återkommande städ försöker boka in samma personal varje gång de utför tjänster hos er. Bokahem hjälper företaget att automatiskt boka in den person som utför bokningar i området och har en tidslucka som passar dig.

Samtliga företag har:

  • Momsregistrering
  • F-skattsedel
  • Ansvarsförsäkring
  • Anställda bär företagets ID-brickor
  • Anställda kontrolleras mot brottsregistret
  • Rutin för hantering av nycklar
  • Sekretessavtal med sina anställda
  • Kollektivavtal eller anställningsvillkor motsvarande kollektivavtal

Vad kostar hemstädning?

Kostnaden för hemstädning är baserat på hur lång tid det tar att utföra städningen och det beror främst på hur stort ni bor men också hur mycket jobb det är att utföra. Första gången ni bokar en återkommande städning behövs vanligtvis en storstädning för att ”nollställa” ert hem, helt enkelt för att göra ordentligt rent, då är det lättare att underhålla framöver.

Priset för en städning beräknas direkt i Bokahem och ni kan enkelt jämföra mellan olika städföretag som arbetar i ert område.

Vad kostar hemstädning, se cirka priser

Fråga gärna om städning

Det är vanligt med många frågor runt en hemstädning. Det ska kännas tryggt att släppa in någon i sitt hem och vi har alla olika syn på hur en städning ska gå till. På Bokahem arbetar vi med ett urval av professionella städföretag som alla har utbildad personal för olika typer av städning, material och utrymmen.

De och vi är vana vid många frågor och svarar gärna på dem. Eftersom många bokar kvällstid kan det dröja till dagen efter som städföretaget kontaktar dig och svarar på eventuella frågor. Du kan såklart också själv ringa eller mejla ditt städföretag.

Dubbel kvalitetsgaranti

Är ni missnöjd är våra Bokahem företag ålagda att åtgärda det som gått fel snarast möjligt. Och skulle ni ändå vara missnöjd har ni möjlighet att få en ny städning av ett annat företag utan extra kostnad. Kontakta oss så hjälper vi er.

Boka städföretag hem till dig!

32214

Utförda uppdrag i Sverige jan-mars, 2021.

65

Av våra kunder bokar utanför arbetstid.