Skip to main content
OM OSS

Vi erbjuder det smidigaste sättet att boka hemservice genom att samla företagen på ett ställe och koppla upp oss emot deras schemasystem.

Vi driver och vidareutvecklar Bokahem™ som möjliggör bokning av hemnära tjänster, t.ex. städning, på det smidigaste sättet. Vi står även bakom Aj Produkters satsning på kontorsstädning.

Vårt fokus är att utveckla nydanande webb- och it-tjänster med ett genuint intresse i de branscher vi verkar. Vi har förutom Bokahem grundat Grannar.se, HemQ.se, TimeWave.se och SmartaPresentkort.se.

Smarta Presentkort med rutavdrag
SmartaPresentkort

SmartaPresentkort™ gör det möjligt för företag att erbjuda presentkort med rutavdrag till sina kunder utan den krångliga bokföringen, administrationen och hanteringen. Installationen sker smidigt med hjälp av ”plugin” och hanterar både sälj och inlösen. Dessutom godkänt av Skatteverket för rut- och rotavdrag. Tjänsten drivs av systerbolaget About Time Tools AB.

Timewave

TimeWave affärssystem  integrerar alla steg i säljprocessen från bokning och schemaläggning till tidrapportering, fakturering och löneunderlag.
År 2019 omsatte användarna cirka 2,5 miljarder kr i TimeWave.
Ny huvudägare sedan 2019 är Tempeludden AB.

Grannar.se

Grannar.se lanserades år 2004 (först som DinaGrannar.se ) och var Sveriges största sajt för köp och sälj av hemnära tjänster. En tidig variant av gig-ekonomin och fick pris två ggr som en av de bästa sajterna av Internetworld. Motivering år 2007:  ”Anslagstavlan hos din lokala Ica-handlare i sin digitala inkarnation. Grannar.se utnyttjar webbens kraft att föra människor samman i den verkliga världen. Bra idé, bra genomfört!”
Såldes år 2014 till Stadsporten Citygate AB

HemQ.se

HemQ.se var en förmedlingstjänst som erbjöd kvalitetssäkrade tjänsteleverantörer och var specialanpassat för arbetsgivare som vill erbjuda sina anställda hemservice som löneförmån.
Vilande sedan år 2013.

Konsult och kundanpassade projekt
Förutom vår tekniska expertis har vi en djup kunskap inom affärsprocesser och it-verktyg, vilket gör att vi även agerar som konsulter inom detta område och hanterar även kundanpassade projekt.

Välkommen att kontakta oss!

Göran Gustafsson
Grundare Bokahem
070-264 44 00
goran(at)bokahem.se

About Time Engines AB
Hantverkargatan 5 (Hus C)
112 21 Stockholm
Telefon: 08-400 155 50

Press
Välkommen att ladda ner högupplösta bilder från vår Press-sida.

PRESSBILDER