OM OSS

About Time Engines AB fokuserar på att utveckla och driva matchningsmotorer för branscher som vill automatisera sitt bokningsflöde.

Vi fokuserar just nu på att utveckla och driva Bokahem™ som möjliggör bokning av hemnära tjänster, t.ex. hemstädning, av professionella företag på sajter som Bokadirekt.se. Vår bakgrund är att utveckla nydanande webb- och it-tjänster. T.ex. står vi bakom:

Timewave

TimeWave affärssystem  integrerar alla steg i säljprocessen från bokning och schemaläggning till tidrapportering, fakturering och löneunderlag.
År 2019 omsatte användarna cirka 2,5 miljarder kr i TimeWave.
Ny huvudägare sedan 2019 är Tempeludden AB.

Grannar.se

Grannar.se lanserades år 2004 och var Sveriges största sajt för köp och sälj av hemnära tjänster. En tidig variant av gig-ekonomin.
Såldes år 2014 till Stadsporten Citygate AB

HemQ.se

HemQ.se var en förmedlingstjänst som erbjöd kvalitetssäkrade tjänsteleverantörer och var specialanpassat för arbetsgivare som vill erbjuda sina anställda hemservice som löneförmån.
Vilande sedan år 2013.

Kundanpassade projekt

I vissa fall när kunden har en förfrågan som passar oss som handsken utvecklar vi även avancerade kundanpassade affärssystem. T.ex utvecklade vi Veteranpoolens första affärssystem år 2009 (de gick sedan över till TimeWave) och en webbportal till Friskvårdschecken år 2014 (i samarbete med Bäckmans Verkstäder AB).

Förutom vår tekniska expertis har vi en djup kunskap inom affärsprocesser och verktyg samt småföretagares villkor med fokus på tjänstebranschen, vilket gör att vi även agerar som konsulter inom detta område.

Välkommen att kontakta oss!

About Time Engines AB
Hantverkargatan 5 (Hus C)
112 21 Stockholm
Telefon: 08-650 27 00

Press
Välkommen att ladda ner högupplösta bilder från vår Press-sida.

PRESSBILDER