Skip to main content

Bokahem™ till kontoret – gör det smidigt att boka kontorsstädning i samarbete med Aj Produkter.

Kontorsstädning på en minut

Aj Produkter och Bokahem har startat ett samarbete som möjliggör bokning av kontorsstädning på samma smidiga sätt som det idag går att boka hemstädning via Bokahem.

Vi kallar det Bokahem till kontoret och vi har tillsammans med Aj Produkter valt ut de populäraste städföretagen som utför kontorsstädning i just ditt område.

Du bokar kontorsstädning direkt via mobilen med några få klick efter att ha valt städföretag baserat på till exempel omdöme och pris. Du får en bekräftelse via mejl och du kan även få en sms-påminnelse. Städföretaget kontaktar dig innan städning ska utföras och går igenom detaljerna och om det är något särskilt som ska hanteras.

Resten av processen hanteras enligt det valda företagets normala rutiner med till exempel kvalitetsuppföljning. Och faktura får du först efter utförd tjänst.

Smidigt och tryggt!

Aj Produkter satsar på service

Kontorsstädning via Aj Produkter är en del i AJ produkters satsning på tjänster och att de vill ta ett större ansvar för kontorets välbefinnande. Aj Produkter är verksamma i 20 länder i Europa och har cirka 300 000 besökare till sin svenska sajt varje månad. De fokuserar på kontor och industri upp till 50 anställda. De erbjuder även hemmakontor så det går också bra att boka hemstädning!

AJ Produkter kontorsstädning

Få nykundsrabatt!

Boka kontorsstädning med professionella städföretag i hela landet.

Anslut ditt städföretag

Driver du ett städföretag med goda kundreferenser och vill erbjuda kontorsstädning via AJ Produkter? Anmäl dig i så fall via formuläret nedan.

Vi eftersträvar balans mellan utbud och efterfrågan och det finns därför ingen garanti att ni får delta. Vi är ändå tacksamma för varje ansökan och lovar att titta närmare på ert företag och om det passar in. Vi söker städföretag som är duktiga på kontorsstäd i hela Sverige eftersom Aj Produkter vill vara rikstäckande. Vi har några grundkrav som t.ex.:

  • F-skattsedel, ansvarsförsäkring och inga skatteskulder
  • Anställda bär företagets ID-brickor
  • Kollektivavtal, eller motsvarande villkor
  • Goda kundreferenser
Städföretag kontorsstädning

Exempel på sökning i ett postnummerområde.

Ange era kontaktuppgifter

    aj produkter logga
    Bokahem till kontoret logga