Skip to main content

Nu är det möjligt att köpa presentkort för professionell hemstädning giltigt för alla tjänsteföretag som är anslutna till Bokahem™ . Mottagaren väljer själv tjänst, t.ex. en grundlig storstädning eller återkommande veckostäd. Och kan själv boka den tid som passar bäst via Bokahem.se.

”Det är en annorlunda jul i år men helt klart är det många som behöver avlastning i hemmet. Vi tycker därför det är extra kul att kunna erbjuda ett presentkort som både är en fin julgåva till mottagaren och bidrar till att skapa arbetstillfällen till lokala svenska företag under 2021”, säger Göran Gustafsson produktägare Bokahem.

Med rutavdraget blir värdet dubbelt. T.ex. ger ett belopp på 2 000kr ett värde på 4 000kr och räcker till ca 8-10 timmars städning.

Läs mer om presentkort hemstädning

Alla tjänsteföretag på Bokahem™ använder Timewave affärssystem och följer angivna kvalitetsföreskrifter. Bokahem™ drivs av About Time Engines AB och är systerföretag till Timewave AB.

Är du ett företag och vill erbjuda dina egna kunder presentkort med rut- och rotavdrag, besök vår systersajt Smartapresentkort.se