Skip to main content

Aj Produkter lanserar kontorsstädning i Malmö.

Nu startar Aj Produkter sin lansering av kontorsstädning och först ut är Malmö.

I samarbete med Bokahem kan ni boka kontorsstädning direkt via mobilen med några få klick efter att ha valt städföretag baserat på till exempel omdöme och pris. Ni får en bekräftelse via mejl och städföretaget kontaktar dig innan städningen ska utföras och går igenom detaljerna och om det är något särskilt som ska hanteras.

Kontorsstädning via Aj Produkter är en del i AJ produkters satsning på tjänster och att de vill ta ett större ansvar för kontorets välbefinnande. Aj Produkter är verksamma i 20 länder i Europa och har cirka 300 000 besökare till sin svenska sajt varje månad. De fokuserar på kontor och industri upp till 50 anställda. De erbjuder även hemmakontor så det går också bra att boka hemstädning!

AJ Produkter kontorsstädning_2022_vykort