Skip to main content

Bli ett av AJ Produkters utvalda städföretag som erbjuder kontorsstädning

Vi är glada att presentera en ny partner till Bokahem – AJ Produkter. De är ett företag som omsätter cirka 1,5 miljarder kronor och fokuserar på kontorslösningar och vill nu bredda sitt erbjudande med att erbjuda Bokahems tjänster. De har över 200 000 aktiva företagskunder och cirka 300 000 besökare till deras sajt varje månad.

De kommer integrera in Bokahems bokningsmotor på sin sajt och erbjuda kontorsstädning direkt till deras medlemmar, besökare och även via utskick. Fokus blir på företagskunder med kontor upp till 50 anställda men även hemmakontor och alltså även hemstädning. Deras kundservice kommer även assistera sina kunder att utföra bokningar över telefon.

AJ Produkter sajt med kontorsstädning i samarbete med Bokahem


Smidig lösning för kontoren att boka

Företagen kommer att kunna boka kontorsstädning och andra tjänster på samma smidiga sätt som privatpersoner bokar hemstädning på Bokahem.

Tjänsten är helautomatisk för städföretagen som har affärssystemet Timewave. Har ni inte Timewave går det bra ändå och ni kommer få en semi-automatisk lösning.

Lanseringen kommer att ske stegvis med start i storstäderna under våren 2022, men anmäl er redan nu för att säkra en plats i denna nydanande satsning.

AJ Produkter vill vara rikstäckande så vi söker städföretag som är duktiga på kontorsstäd i hela Sverige. Vi har några grundkrav som t.ex.:

  • F-skattsedel, ansvarsförsäkring och inga skatteskulder
  • Anställda bär företagets ID-brickor
  • Kollektivavtal, eller motsvarande villkor
  • Goda kundreferenser

Läs mer och anmäl ert städföretag här »