AJ Produkter börjar med kontorsstädning

Vi är glada att presentera en ny partner till Bokahem – AJ Produkter. De är ett företag som omsätter cirka 1,5 miljarder kronor och fokuserar på kontorslösningar och vill nu bredda sitt erbjudande med att erbjuda Bokahems tjänster. De har över 200 000 aktiva företagskunder och cirka 300 000 besökare till deras sajt varje månad.

De kommer integrera in Bokahems bokningsmotor på sin sajt och erbjuda kontorsstädning direkt till deras medlemmar, besökare och även via utskick. Fokus blir på företagskunder med kontor upp till 50 anställda men även hemmakontor och alltså även hemstädning. Deras kundservice kommer även assistera sina kunder att utföra bokningar över telefon, vilket ger en extra service till deras kunder.

AJ Produkter sajt med kontorsstädning i samarbete med Bokahem

Lansering av kontorsstädning i juni – anmäl ert intresse

Lanseringen kommer dröja några månader. Vi ska anpassa Bokahem till deras gränssnitt och även ta fram olika tjänster och paketering. AJ Produkter kommer även erbjuda produkter i kombination med kontorsstädning.

Vill ert städföretag vara med och påverka paketering och marknadsföring anmäl er här nedanför. I vissa möten kommer AJ Produkter att delta och i närtid sker dessa möten över internet.

Meddela oss redan nu om ni vill vara med vid lansering. För er som redan är med på Bokahem kommer det vara mycket enkelt att lägga till en ny tjänst.